• +36 70 347 44 47
  • denesevi@denesevi.hu

Üzenet egy férfinek

Valaki megkérdezte, hogyan látom őt… Talán Te is magadra ismersz, és lesz benne olyan, amiből meríteni tudsz… Olvasd szeretettel.

 

“Az ember változik. S teljesen mindegy, milyen voltál régen, az a lényeg, mit mutatsz meg magadból most. Keveset. Talán megszoktad, hogy az emberek érdek miatt keresik a társaságodat. A tiszta szándékon alapuló kapcsolódások ritkák lehetnek az életedben. Emiatt úgy tűnik számomra, kialakult Benned egy ösztönös védelmi mechanizmus. A helyzet ezzel azonban az, hogy a láthatatlan várfal, amit felhúztál, persze megvéd a támadásoktól és sérülésektől, de így az értékes emberi kapcsolatok is nehezebben találnak meg. Talán van pár igazi barátod, de emiatt a láthatatlan fal miatt az emberek nem igazán tudják, látják, valójában ki vagy. S emiatt ahhoz a részedhez kapcsolódnak, amit megmutatsz magadból (és ez nem sok). Talán voltak gyerekkori traumáid is. Erősen meghúzod a határokat. Talán túl erősen. Van Benned erő. Jól kommunikálsz, tudsz hatással lenni másokra. Van hited, tudsz lelkesedni és lelkesíteni. A tanulás állandó része az életednek. (nem feltétlenül iskolapadban). A józan ész vezérel. Erős a racionális megközelítésed, és mintha elzárnád magad attól, hogy szerethessenek mások. Pedig van szíved és lelked, csak mutasd is meg. Igen, sebezhetőbb leszel, de szerethetőbb is. Remélem, nem bántottak meg a gondolataim. Vitatkozz velük bátran. Ha pedig valamelyik rosszul érintett, no ott van dolog, tennivaló. Szeretettel írtam.”

Iratkozz fel a hírlevelemre

Hogy ne maradj le semmiről

További cikkek a bolgomról

A férfi egy lúzer

Akár kérdőjelet is tehetnék a fenti cím végére. De szándékosan nem teszem. Döbbenetes látni, miként törik meg a nők a férfiakat, s hogy azok hogyan hajtják igába fejüket.

Gondolatébresztő mindenkinek. Nem csak Férfiaknak…

Olvass tovább »

(H)ősember

Csak egy betű, de micsoda különbség! Te a hős- vagy az ősember mintáját követed? Elsőre egyértelműnek tűnhet, de vajon tényleg az? Te hős vagy, vagy inkább az ősi minta szerint élsz?

Olvass tovább »

Üzenet egy férfinek

error: Content is protected !!