• +36 70 347 44 47
  • denesevi@denesevi.hu

Női légvárak, rózsaszín illúzió

A nőknek magas elvárásai vannak a férfiakkal kapcsolatban. Legyenek jóképűek, jól szituáltak, sikeresek, címzetesek, sportosak, kedvesek, jó szeretők, jó családapák, jó férjek, intelligensek, érzékenyek, hűségesek és a többi. Ugyanakkor izgalmas kalandorok, spontán ötlettől vezérelt mágikus lények. S akár mindezt meg is kaphatják – de aligha egy férfi személyében.

 

Azok, akik elsőrendű családapák, ritkán tudnak a vad hódító szerelmes szerepében tetszelegni. Az intelligens és érzékeny fajta nehezen tud az a kalandor lenni, aki bármikor „elrabolja a királylányt”.

 

Miért jó a nőknek mégis ilyen illúziókat kergetniük? Mert tökéletes meseországban szeretne élni mind. Azonban ők maguk sem tudják, mit jelent valóban férfinek és nőnek lenni. S mindaddig, amíg a másik felé támasztunk magas elvárásokat, nem kell szembesülni saját hiányosságainkkal.

Iratkozz fel a hírlevelemre

Hogy ne maradj le semmiről

További cikkek a bolgomról

A férfi egy lúzer

Akár kérdőjelet is tehetnék a fenti cím végére. De szándékosan nem teszem. Döbbenetes látni, miként törik meg a nők a férfiakat, s hogy azok hogyan hajtják igába fejüket.

Gondolatébresztő mindenkinek. Nem csak Férfiaknak…

Olvass tovább »

(H)ősember

Csak egy betű, de micsoda különbség! Te a hős- vagy az ősember mintáját követed? Elsőre egyértelműnek tűnhet, de vajon tényleg az? Te hős vagy, vagy inkább az ősi minta szerint élsz?

Olvass tovább »

Női légvárak, rózsaszín illúzió

error: Content is protected !!