• +36 70 347 44 47
  • denesevi@denesevi.hu

A biztonságról és a bizalomról

Az ember legnagyobb igénye és szükséglete a biztonság. Születésünktől kezdve. Ez nem változik később sem, elkísér életünk utolsó percéig. Bárhová elmész azzal, aki mellett biztonságban érzed magad. A biztonság kialakulását pedig a kommunikáció és az információ támogatja. Az, hogy tudom, mit, mikorra, kivel, hogyan. S úgy is értem, ahogyan a másik.  

 

Az érzelmi biztonság a fizikain túl legalább olyan fontos. Tudni, hogy értékesek vagyunk, számítanak ránk, támogatnak. Következetesen, mégis emberséggel, megfélemlítés nélkül bánnak velünk. 

 

A biztonság pedig csak bizalmi (nem bizalmas) kapcsolatban születik meg. S a bizalom csak biztonságos környezetben alakul ki. Kéz a kézben járnak ők. 

Fel kell építeni mindkettőt. Ez idő. Lerombolni azonban egy pillanat. Vigyázz hát rá!

A szív és az elme kiegyensúly.  Megrészegülve, mégis soha nem gyógyuló sebekkel tele.

Iratkozz fel a hírlevelemre

Hogy ne maradj le semmiről

További cikkek a bolgomról

A férfi egy lúzer

Akár kérdőjelet is tehetnék a fenti cím végére. De szándékosan nem teszem. Döbbenetes látni, miként törik meg a nők a férfiakat, s hogy azok hogyan hajtják igába fejüket.

Gondolatébresztő mindenkinek. Nem csak Férfiaknak…

Olvass tovább »

(H)ősember

Csak egy betű, de micsoda különbség! Te a hős- vagy az ősember mintáját követed? Elsőre egyértelműnek tűnhet, de vajon tényleg az? Te hős vagy, vagy inkább az ősi minta szerint élsz?

Olvass tovább »

A biztonságról és a bizalomról

error: Content is protected !!